KWS

KWS Beet Seed Service - REGISTREER HIER

Beet Seeed Service NL Logo

Welkom op de pagina van de†KWS Beet Seed Service.
Hier kunt u zich registreren om te profiteren van deze nieuwe gratis service. De Beet Seed Service is een initiatief van KWS en wordt geÔntroduceerd in het voorjaar van 2018. Indien u onverhoopt genoodzaakt bent uw perceel over te zaaien, bieden wij u 50% korting op de prijs van het opnieuw aangekochte bietenzaad.
Registratie is mogelijk tot 15 april 2018 en geldt alleen voor telers die Nederlands KWS-bietenzaad aangekocht hebben via het portaal van Suiker Unie. Ook indien u uw bietenzaad reeds in de vroegbestelling hebt aangekocht, komt u in aanmerking voor deze service.

Beet Seed Service

Registratie

KWS biedt u bietenzaad aan bij het herzaaien met 50% korting. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld vier hectare suikerbieten van het ras EVAMARIA KWS moet herzaaien, u per unit geen € 274- maar €137,- betaalt*.

*Gebaseerd op 1 unit EVAMARIA KWS sombrero van 100.000 pillen

NL_2017Beetseedservice_2.gif

Gegevens

Om volledig te kunnen profiteren van de Beet Seed Service dient u voor zowel de eerste als de tweede zaai gebruik te maken van KWS bietenzaad en de volgende gegevens te verstrekken:

•†N.A.W. gegevens
•†E-mailadres
•†Perceel locatie en -grootte
•†Ras
•†Batch nummer
•†Aantal units
•†Zaaidatum

Blauwe etiket

BeetSeedService_etiket_Batchnr_evamaria

Het batchnummer is te vinden op het blauwe etiket.

Uw voordeel

Hierna bent u geregistreerd en ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Bij schade dient u een schademelding in via de Beet Seed Service-website.

Registratie is mogelijk tot 15 april 2018.

Bij genoodzaakte overzaai, gelieve contact op te nemen met KWS of met de agrarische dienst.

* De Beet Seed Service is beschikbaar voor bieten van KWS Benelux BV


KWS