KWS
   
 

De KWS-Maïsmanager App!

Introductie van de meest complete App voor de teelt en het gebruik van maïs. Vanaf nu, voor iedereen en overal beschikbaar: de KWS-Maïsmanager App!

Een goede advisering omtrent de keuze, teelt en het gebruik van maïs is van groot belang. Om hieraan een positieve bijdrage te leveren, introduceert KWS Benelux de KWS-Maïsmanager App.

 

 

Met behulp van de KWS-Maïsmanager App beschikt u als teler en/of gebruiker van maïs over de unieke mogelijkheid  om de teelt en het gebruik van KWS-maïs verder te perfectioneren. Hierbij is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meest recente en juiste informatie die beschikbaar is en betrekking heeft op maïs. Het grote voordeel voor u is dat al deze informatie in de KWS-Maïsmanager App is gebundeld en per seizoen wordt weergegeven. Op basis van het tijdstip in het jaar start de KWS-Maïsmanager App automatisch op in het betreffende seizoen en heeft u de beschikking over de informatie over de teelt en het gebruik van maïs waar men op dat moment over wilt beschikken.

 

Niet meer, maar ook niet minder. De informatie is altijd op smart Phone, tablet of home PC, onderweg, in het veld of achter het bureau beschikbaar. Informatie en beeld over gebreken, ziekten en plagen, onkruiden en het bijbehorende advies heeft u direct ter plekke bij de hand. Met behulp van een aantal handige ‘tools’ zoals bijvoorbeeld ‘Oogsttijdtip’ of ‘Maïsadvisor’ helpen wij bepaalde keuzes te maken die cruciaal zijn in de teelt en het gebruik van maïs.

Zodra er weer nieuwe en waardevolle informatie voorhanden is, ontvangt de gebruiker van ons een update zodat men altijd beschikt over de meest recente informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste proefveldresultaten.

 

De KWS-Maïsmanager App is gratis te downloaden in de App store en in Google play.

De PC-versie van de App is beschikbaar op http://www.kws-maismanager.nl/ en www.kws-maismanager.be


 
KWS